Managed hosting door True

Clavister meer actief met Benelux partners

 

Clavister, een Zweedse leverancier van netwerk-beveiligingssystemen en unified threat management, gaat nauwer met zijn partners werken op het gebied van marketing en verkoop. Een nieuwe partnerprogramma dat in september wordt gelanceerd moet daarbij helpen. Ook wordt er nagedacht om weer met een distributeur samen te werken.

Dit zegt Roberto Correnti, area manager France & Benelux van Clavister. De leverancier wild dat meer partners het Clavister Security Services Platform (SSP), een service-oriented framework waarmee organisaties verschillende oplossingen voor diverse behoeften kunnen bouwen, gaan verkopen. Het operating systeem van SSP kan als virtuele toepassing op een VMware server draaien. Hiermee worden virtuele beveiligingsgateways voor effectieve veiligheid binnen een virtuele infrastructuur geboden, aldus Clavister.
Om de verkoop van Clavister oplossingen een boost te geven komt er een nieuw Clavister partnerprogramma met Silver, Gold en Platinum levels. Nadruk zal liggen om ondersteuning op het gebied van verkoop en marketing. Correnti: "Clavister was tot nu vooral technisch georiënteerd. Nu gaan we meer aandacht schenken aan de verkoop. Er zijn al een aantal Nederlandse partners die Clavister verkopen, zoals Terremark. Clavister kan goed verkocht worden in combinatie met virtuele omgevingen, zoals VMware. Of als security as a service of hosted security. Claviter is nu op zoek maar partners die veel kennis van virtualisatie platformen hebben, met name hosting partners."
Er wordt nagedacht om weer met een distributeur samen te werken aldus Correnti. "Jaren gelden werd er samengewerkt met Ingram Micro, maar dat hield op. Nu zijn er gesprekken met Avnet, maar er is nog geen overeenkomst is er nog niet."

Over Clavister
Clavister producten bewaken het netwerkverkeer, beschermen kritische bedrijfsprocessen en blokkeren ongewenst surfen. Zij beschermen ook tegen binnendringing, virussen, wormen, Trojans en denial-of-service aanvallen. De oplossingen worden aangeboden aan kleine organisaties tot en met grote Internet Service Providers, Managed Security Service Providers of multimedia-ready telecom operators. Clavister heeft onlangs ook een nieuw wereldrecord bereikt in de doorvoer bij netwerkbeveiliging. Ixia, een tester van IP prestaties, Ixia, toonde aan dat de nieuwe Clavister technologie in staat is om een doorvoer van platte tekst te halen van meer dan 500 Gbps en een IPsecVPN doorvoer van meer dan 200 Gbps.

Het bedrijf heeft strategische allianties opgebouwd met bedrijven als VMware, Kaspersky en SAAB. Tot het klantenbestand, dat groeit jaarlijks met 50 procent, behoren verder onder andere France Telecom, de Duitse Bundeswehr en China Power.

Clavister neemt het andere op tegen NetAsq, Fortinet en Juniper.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3015913). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.