Managed hosting door True

SecureLink organiseert IPAM BootCamp 2009

 

Security en Networking integrator SecureLink organiseert dit jaar hét IPAM BootCamp 2009, hét jaarlijkse IPAM event van Nederland in vernieuwde opzet. Dit is een dag (3 november 2009) vol nieuwe IPAM, DNS en DHCP ontwikkelingen, gerenommeerde sprekers en met medewerking van Nederlandse IPAM gebruikers.

Nieuwe IPAM, DNS en DCHP ontwikkelingen zijn belangrijk om te volgen, aangezien deze gezamenlijk de core network services vormen. Ieder bedrijf kan grote voordelen (op gebied van beheer, security, beschikbaarheid, eenvoud) behalen door optimalisatie van en beheer van IPAM en DNS en DHCP services. Alle applicaties leunen immers zwaar op de beschikbaarheid van DNS en ook DHCP vervult een steeds nadrukkelijker rol in de infrastructuur. Aangevuld met andere core network services als NTP en TFTP, maken deze ontwikkelingen het IPAM BootCamp tot een waardevol event om aan deel te nemen.

Op het IPAM BootCamp 2009 zal niemand minder dan Cricket Liu, de wereldwijde autoriteit op DNS gebied en schrijver van het bekende O'Reilly boek DNS en BIND, spreken. Daarnaast komen onderwerpen als de nieuwe BIND versie 10 en technische vergelijkingen aan bod. Waarbij ook van de deelnemers flink wat interactie wordt gevraagd. Bovendien wordt de dag gecombineerd met een cursus digitale fotografie waarmee figuurlijk gezien een foto van de IP infrastructuur wordt genomen.

"Als adviseur van SecureLink ben ik blij met de nieuwe opzet voor het IPAM BootCamp 2009", aldus Hans Snel, initiator van de IPAM gebruikersdagen in Nederland. "Het belooft een zeer leerzame dag te worden, maar met ruimte voor interactie en op informele wijze met elkaar in contact komen van de deelnemers. Zeer trots zijn wij ook dat Cricket Liu ons evenement heeft uitgekozen om de Nederlandse IPAM functionarissen te trakteren op zijn toekomstvisie. Wij doen ook zeer nadrukkelijk een beroep op de deelnemers om invloed op het programma uit te oefenen, zodat het IPAM BootCamp nauw aansluit op de praktijk. Kortom, iedere functionaris die met IPAM, DNS en DHCP te maken heeft, krijgt nieuwe inzichten door deze IPAM BootCamp."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2999295). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.