Managed hosting door True

Geslaagd Avnet-Juniper-RSA strandfeest

 

Het tweede Avnet-Juniper-RSA strandfeest was druk en warm.

Dit zegt Marc Dubach, marketing & communication manager van Avnet: "Bij dertig graden is het goed toeven aan de Brabantse kust. Avnet toostte gisteren, samen met Juniper en RSA op de zomer. Rond de honderd partners, resellers en relaties vonden hun weg naar Stranders in Best om daar te genieten van een Mojito, een Corona of een lekker koude frisdrank. De barbecue werd om half zeven aangestoken en de laatste gasten verlieten het Eindhovense strand pas na middernacht."

Marcel Elberse van Avnet bedankte in zijn speech de resellers en partners voor een goed jaar van Avnet op het gebied van Networking & Security. "Dit strandfeest is een ankerpunt om even met elkaar van gedachten te wisselen en na, of zelfs in de vakantie er weer volop tegenaan te gaan", aldus Elberse die verder vermeldde dat deze succesvolle traditie volgens jaar weer wordt herhaald.  

Paul de Goede, Channel Manager Juniper, sprak van een geslaagde bijeenkomst. "De tweede editie van de Avnet beachparty is wederom een groot succes geweest. Avnet laat zien dat de zakelijke distributiewereld waarin product, prijs, logistiek en toegevoegde waarde centraal staan, zich uitstekend laat combineren met de menselijke factor. Optimale samenwerking levert succes op voor zowel de reseller als Avnet. Naast de vaste ingredienten zoals strand, drank, bbq en uitstekend weer, was er ook een uitgelaten en zeer positieve stemming aanwezig. Dit roept om herhaling!"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2986381). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.