Managed hosting door True

Sophos integreert Utimaco Safeware

 

Sophos kondigt de afronding aan van de operationele integratie van Utimaco Safeware, producent van databeveiligingsoplossingen voor bedrijven. De integratie werd een jaar na de eerste intentieverklaring om Utimaco over te nemen in juli 2008 afgerond.

De integratie van Utimaco maakt het voor Sophos mogelijk om zeer snel de volledige, intuïtieve en eenvoudig te beheren geïntegreerde oplossingen voor databeveiliging op de markt te brengen, samen met een uitstekende technische klantenondersteuning. Sophos heeft op dit ogenblik reeds de encryptiecapaciteiten aan zijn end-point en emailproductlijnen toegevoegd.
Nu Sophos en Utimaco samen de entiteit Sophos vormen, zullen de bestaande kanaalpartners van beide bedrijven deel uitmaken van één global channel partner program dat onder meer strategische co-selling, interessante marges en tal van andere voordelen biedt, bovenop een bredere portfolio IT-beveiligingsoplossingen.
"De snelle manier waarop Sophos de overname en integratie van Utimaco heeft uitgevoerd kenschetst onze toewijding om de meest vertrouwde leverancier te zijn voor de (data-) beveiligingsnoden van bedrijven", zegt Steve Munford CEO van Sophos.
"De afgelopen 20 jaar heeft IT-beveiligingsdistributeur Crypsys Data Security op succesvolle wijze de producten van Sophos op de Benelux-markt verdeeld", zegt Gauthier Van Daele, Managing Director van Sophos Benelux. "Vanaf vandaag zullen Sophos Benelux (ex-Utimaco Benelux) en Crypsys Data Security de handen in elkaar slaan om de beste ondersteuning en de beste IT-beveiligingsoplossingen te beiden aan zowel de klanten als de resellers van Sophos en Utimaco".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2985020). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.