Managed hosting door True

VASCO en ETC tekenen distributieovereenkomst

 

VASCO Data Security en ETC tekenen een distributieovereenkomst.

VASCO Data Security, een securitybedrijf gespecialiseerd in authenticatie-oplossingen kondigt aan dat het een distributieovereenkomst heeft getekend met ETC. ETC is een Nederlandse distributeur van ICT producten, gespecialiseerd in het bieden van kennis en ondersteuning voor oplossingen die werken met Citrix producten. In het kader van dit distributie-akkoord, zal ETC de VASCO DIGIPASS authenticatie-oplossingen samen met Citrix implementaties aanbieden aan het MKB-segment.

Het distributie-akkoord met ETC past in het kader van het VASCO partnership programma, waarbinnen VASCO met andere technologie-aanbieders samenwerkt om de naadloze integratie en de compatibiliteit van de oplossingen te garanderen. Citrix oplossingen zoals XenApp, XenDesktop, en Citrix Access Gateway dragen het DIGIPASS Ready logo. Het authenticatieproces voor Citrix gebruikers is transparant: er zijn geen bijkomende log-in schermen,client software of driver installaties vereist. De gebruikers zullen met een One-Time Password (OTP) veilig kunnen aanloggen op hun Citrix-applicatie . Dit dynamische paswoord wordt gegenereerd door een druk op de knop van de DIGIPASS. Het dynamische paswoord verandert om de 32 seconden en kan niet worden hergebruikt. Het is dus waardeloos indien het zou gedeeld worden met andere gebruikers.

"VASCO heeft als leverancier van beveiligingsoplossingen zijn sporen verdiend in de financiële wereld. Met een groeiende nood voor authenticatie binnen andere marktsegmenten heeft VASCO ook een uitgebreid aanbod aan oplossingen die aangepast zijn aan de specifieke beveiligingsnoden in die andere markten. Door VASCO aan ons productenaanbod toe te voegen kunnen wij onze klanten nog beter adviseren en oplossingen aanpassen aan hun behoeften. Op die manier creëren wij meerwaarde voor de gebruikers, eindklanten en ons verkoop- en onderhoudskanaal.Een win-win-win situatie voor zowel VASCO, de reseller en ETC.", zegt Maarten Labadie, Business manager Software bij ETC.

"Het gebruik van authenticatie voor het inloggen van op afstand op bedrijfsnetwerken en applicaties verbetert de databeveiliging. VASCO bundelt zijn uitgebreide ervaring in authenticatie met de expertise van andere marktleiders om veilige ICT oplossingen aan te bieden. Daarnaast vertrouwen we op ons distributie- en resellernetwerk om onze gebundelde oplossingen met andere technologie aanbieders te promoten, zo ook met ETC in Nederland." , zegt Jan Valcke, President en COO bij VASCO Data Security.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2979138). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.