Managed hosting door True

Avnet, RSA en partners aanwezig op Ordina Open 2009.

 

Komende week vindt in Rosmalen weer het Ordina Open plaats met bijvoorbeeld de wereldtopper Dinara Safina. Avnet en RSA zijn, als sponsor, de hele week aanwezig met een hospitality unit van maar liefst 150m2. Naast tennis worden partners ook over diverse producten en diensten voorgelicht in interactieve sessies.

Avnet en RSA organiseren dit zakelijke evenement samen met diverse partners van verschillende pluimage. Zo verzorgen de Avnet/RSA partners 2e2, Onsight Solutions een dag en is Motiv gastheer op de finaledag op zaterdag. Bastiaan Bakker, Business Development Manager, Motiv: "We staan al voor het derde jaar op rij op het Ordina Open. Dankzij onze partners RSA en Avnet dit jaar met twee keer zo veel gasten. " Verder is vrijdag de EMC dag en geven ook de Avnet leveranciers EIZO, Canon, TippingPoint en Juniper acte de presence.

Marc Dubach, Marketing Manager Avnet. ‘Het unieke is dat we een kostbaar evenement in deze moeilijke tijden betaalbaar en leuk hebben gehouden door het hele kanaal te laten samenwerken. Iedereen is er en kan genieten van toptennis en direct de nieuwste ontwikkelingen volgen. Fun en business zijn hier uitstekend gecombineerd. Onze klanten nodigen hun klanten weer uit en onze leveranciers hebben direct contact met de markt. Hanneke Verlinden, marketing executive en projectleider Avnet: Nu nog goed weer (en wellicht Roger Federer, zoals de geruchten gaan) en we zijn helemaal tevreden!'

‘Dit is het vierde jaar op rij dat we dit succesvolle MarketPlace evenement organiseren. Dat we dit jaar weer gegroeid zijn in onze aanwezigheid toont aan dat de unieke formule aanslaat bij zowel onze klanten, distributeur en partners. Dit platform biedt volop mogelijkheden voor kennisuitwisseling en verschillende security topics komen aan bod. Zo presenteren we samen met Microsoft en KPMG de ontwikkelingen op het gebied van DLP. Ook is er een dag voor onze enterprise klanten en bespreken we hoe de huidige markt kansen biedt met OneEMC', aldus Julia Buiskool Leeuwma, Marketing Manager EMEA North, RSA The Security Division of EMC.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2970246). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.