Managed hosting door True

Joke Schevernels doet marcom Panda

 

Panda Security, leverancier van geïntegreerde beveiligingsoplossingen die beschermen tegen virussen, spyware, phishing, spam en andere internetbedreigingen, stelt Joke Schevernels aan als marketing-en communicatiemedewerker.

Joke begon haar carrière bij Electrabel als commercieel medewerker op de afdeling Marketing en Sales. Hierna werkte ze voor Planon als sales- en marketingcoördinator. In deze functie was zij onder andere verantwoordelijk voor het marketingplan, het onderhouden van contacten met de pers, het organiseren van evenementen, marketing en klantcommunicatie.

"Na mijn eerste werkervaringen bij Planon wilde ik een grotere focus op het communicatieve vakgebied, zowel intern als extern", zegt Joke Schevernels. "Deze functie sluit perfect aan bij mijn verwachtingen en vereisten voor een nieuwe communicatieve en creatieve uitdaging. Daarnaast is het voor mij een uitdaging de naamsbekendheid van Panda Security verder te versterken binnen de Benelux."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2968377). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.