Managed hosting door True

Symantec lanceert nieuw Norton programma

 

Om informatie over Norton producten toegankelijker te maken voor channel partners en retailers, lanceert Symantec een nieuw online partnerprogramma: Certified Norton Dealer.

Dit zegt Harry Klein, country sales manager van Symantec Benelux. Met dit channel programma wordt de laatste informatie omtrent Norton producten onbeperkt beschikbaar gesteld voor Norton dealers. De nieuwe portal stelt de Nederlandse channel partners in staat om hun klanten nog beter te informeren over de mogelijkheden van Norton producten. Op http://www.nortondealer.com kunnen geïnteresseerde dealers zich aanmelden om in aanmerking te komen voor het welkomstpakket, inclusief het Certified Norton Dealer logo.

Volgens Klein heeft het nieuwe programma een aantal voordelen. Partners krijgen een officiële erkenning als ‘Certified Norton Dealer'. Het is een specifiek programma voor channel partners om zich te kunnen differentiëren ten opzichte van de groothandels. Er is gratis Norton technische ondersteuning via de telefoon. En partners krijgen toenemende kennis over onder andere Symantec, Norton producten, promoties, benchmarks en demo's via video's en documentatiemateriaal op de portal.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2960662). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.