Managed hosting door True

Juniper eert SecureLink en Telindus

 

SecureLink is deze week door Juniper onderscheiden als Regional J-Partner of the Year in de regio Noord-Europa. Telindus kreeg een award als Service Provider J-Partner of the Year North. De onderscheidingen werden uitgereikt op de partner conferentie die de leverancier hield in het Spaanse Alicante.

Juniper verzamelde zijn grootste partners deze week in Spanje voor zijn zevende EMEA partner conferentie. De awards werden dinsdagavond uitgereikt door Gert Jan Schenk, vice president EMEA en David Small, vice president EMEA channels.

SecureLink ontving de prijs omdat het in relatief korte tijd veel met Juniper producten is gaan doen. Junipers channel manager Paul de Goede is trots dat een Nederlands bedrijf het erepodium mocht beklimmen. "We zijn natuurlijk maar een klein land en het is moeilijk om op te vallen tussen alle partners."

De Goede stelt dat veel andere Nederlandse Juniper-partners ook heel goed werk doen. "Maar die kunnen natuurlijk niet allemaal in de prijzen vallen. We denken er trouwens wel over om in Nederland een nieuwe prijs in het leven te roepen die ieder kwartaal uitgereikt wordt. Zo'n wisselbeker kennen we al voor system engineers, personen dus. In de toekomst komt er misschien iets vergelijkbaars voor partners die aansprekende projecten realiseren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2948368). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.