Managed hosting door True

Eurofiber werkt samen met DIT is beveiligen

 

Samenwerken

Eurofiber heeft zijn partnernetwerk uitgebreid met DIT is beveiligen, een onafhankelijke service provider gespecialiseerd in digitale oplossingen voor de beveiliging van bedrijventerreinen.

Eurofiber heeft zijn partnernetwerk uitgebreid met DIT is beveiligen, een onafhankelijke service provider gespecialiseerd in digitale oplossingen voor de beveiliging van bedrijventerreinen. Samen zeggen de twee partners een oplossing aan te bieden, waarmee ondernemingen overdag profiteren van snelle glasvezelverbindingen ter ondersteuning van hun bedrijfsprocessen en 's avonds en 's nacht goed beveiligd zijn.

Grote kracht volgens DIT is beveiligen is een totaalconcept voor de beveiliging van bedrijventerrein op basis van een IP-systeem voor videosurveillance. Intelligente digitale camera's houden een bedrijventerrein in de gaten. In geval van onraad geven ze automatisch een waarschuwing door aan een particuliere of regionale toezichtcentrale en kan er direct een surveillanceteam worden ingeschakeld. Ook is het mogelijk indringers op afstand toe te spreken via microfoons in de camera's of een alarm af te laten gaan. DIT is beveiligen vult het beveiligingsproces flexibel in met verschillende dienstenaanbieders, zowel uit de publieke als de private sector. Het bedrijf werkt samen met regionale partijen als ondernemingsverenigingen, politie en particuliere beveiligers, meldkamers, installateurs en ICT-leveranciers zoals Eurofiber.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2942105). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.