Managed hosting door True

Terach nieuwe distributeur van Giritech

 

Terach nieuwe distributeur van Giritech in de Benelux.

Terach en Giritech hebben een overeenkomst gesloten voor de distributie van G/On in de Benelux. G/On is een revolutionaire all-in-one oplossing om plaatsonafhankelijk, veilig en gebruiksvriendelijk toegang te krijgen tot bedrijfskritische applicaties. In tegenstelling tot de vandaag veel gebruikte VPN-oplossingen koppelt deze client/server software gebruikers aan applicaties in plaats van PC's aan een bedrijfsnetwerk.

Sylvia Heuvelman, verantwoordelijk voor Giritech binnen Terach is zeer content met deze aanwinst. "Eindelijk weer een oplossing die de markt doet verbazen".

G/On is de oplossing voor organisaties die hun medewerkers op afstand veilig toegang willen geven tot applicaties, zonder gebruik te maken van VPN technieken (IPsec/SSL) of een browser op het eindpunt. Dit gebeurd middels een G/On client software op bijvoorbeeld een USB-key op basis van de EMCADS technologie.

Hierdoor wordt telewerken client-onafhankelijk en ontstaat er een gebruiksvriendelijke (Single Sign On) koppeling met de bedrijfskritische applicaties over het internet met mutuele 2-factor authenticatie en 256 bits AES mutuele encryptie. Dit betekent dat elke medewerker, partner, relatie van een organisatie letterlijk toegang verkrijgt tot de applicaties waartoe men recht heeft, vanaf elke willekeurige PC met internet en ook binnen een "onbekend" netwerk.

Consultancy organisaties waaronder DPA Flex Groep en Ebbinge & Company in Nederland hebben al gekozen voor G/On omdat het een het een veilige, gebruiksvriendelijke, efficiënte oplossing is, die altijd en overal kan worden gebruikt. Wereldwijd mag Giritech instellingen als het SEC (Security Exchange Commision), Danske Bank en diverse overheidsinstellingen waaronder meer dan 80% van de Deense gemeentes en delen van het Amerikaanse leger tot tevreden klanten rekenen.

Art Neilen, Sales Manager Benelux bij Giritech is zeer te spreken over deze nieuwe samenwerking: ‘We hebben voor Terach gekozen vanwege de aanpak, kennis van de markt en haar netwerk, deze zaken zijn zeer belangrijk voor een succesvolle introductie en uitrol van een baanbrekende oplossing zoals G/On'.

Terach verzorgt de import, distributie en business development voor IT fabrikanten in de Benelux. Verder verzorgt deze - in Nederland en België gevestigde - organisatie demonstraties en evaluaties, sales support en training en opleidingen.

Giritech is een snelgroeiende Deense onderneming met in het management team voormalige Microsoft, IBM en Oracle mensen en heeft als bekende investeerder Preben Damgaard (ex-Navision). Giritech positioneert zich met G/On, middels de eigen gepatenteerde technologie EMCADS* op het kruispunt van security, remote-access, mobility en identity management.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2938316). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.