Managed hosting door True

Check Point legt de lat hoog

 

Check Point Software Technologies,speler in internetbeveiliging, presenteert op 19, 27 en 28 mei in drie voetbalstadions de meest vernieuwende en toepasbare security oplossingen.

In het stadion van zowel PSV, Ajax als het NEC wordt tijdens korte sessies op transparante wijze uit de doeken gedaan op welke manier security bijdraagt aan het verhogen van bedrijfcontinuïteit. Tijdens heldere en interactieve presentaties, die georganiseerd worden in samenwerking met Check Point Partners Axians, Innosys en Akibia, krijgen bezoekers snel inzicht in het belang en de functionaliteiten van firewalls, virtualisatie en endpoint security. Op 19 en 28 mei is VMware een gastspreker tijdens de virtualisatie sessies in de ochtend.

Check Point organiseert de sessies in voetbalstadions door het hele land in samenwerking met haar partner Avnet. De security specialist wil met deze gratis sessies het toenemende belang van security onder de aandacht brengen bij zowel kleine als middelgrote ondernemingen. Bezoekers zullen dankzij de presentaties en de mogelijkheid tot vragen stellen aan security specialisten, goed geïnformeerd zijn en zonder problemen de security bal aan het rollen krijgen in hun eigen organisaties.

De Check Point Stadion Tour beslaat drie dagen: dinsdag 19 mei: PSV stadion te Eindhoven -woensdag 27 mei, Amsterdam Arena -donderdag 28 mei, NEC stadion in Nijmegen.

Voor deelname channel partners: http://survey01.avnet.com/Surveys/TakeSurvey.aspx?s=92A91E9CB8FE44D1829DCC143E90402E

Voor deelname eindgebruikers: http://www.checkpointbenelux.com/stadiontour/checkpoint.html

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2937580). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.