Managed hosting door True

RSA ziet channel business flink groeien

 

Security leverancier RSA, onderdeel van EMC, heeft zijn business in 2008 zien groeien. Met name dankzij de partners, aldus Radboud Beumer, Area Vice-President Benelux, Nordics, Eastern Europe Suisse & Austria van RSA.

Beumer vertelt: "2008 was voor RSA een goed jaar, we hebben een flinke omzetgroei en marge aan EMC bijgedragen. Dat deden we samen met onze resllers en drie distributeurs. We doen alles indirect. Zelfs onze direct sales die bij de klanten zitten laten de verkoop en van producten via de channel verlopen. 50 tot 70 procent van de omzet wordt zelf door de channel gegenereerd. We proberen het zaken doen met partners makkelijker te maken. Zo geven we een rebate vooraf. We willen de komende jaren met onze partners verder groeien in onze security oplossingen, zoals data loss prevention (dlp) en Security Information and Event Management (SIEM). Partners kunnen naast de verkoop ook services leveren. RSA gaat daarnaast ook op zoek naar nieuwe partners. Denk bijvoorbeeld aan system integrators en managed service providers."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2912793). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.