Managed hosting door True

Crypsys Data Security bestaat 20 jaar

 

Distributeur Crypsys Data Security bestaat 20 jaar. Het bedrijf uit Gorinchem, vlak aan de A15, kijkt terug op een topjaar en zegt in 2009 nauw samen te werken met zijn honderden resellers.

Crypsys levert niet alleen producten en oplossingen, maar ook diensten en consultancy via zijn 750 resellers. Frank Dupker, sales director: "We leveren best-of-breed security-oplossingen en -diensten, zoals op het gebied van endpoint security. We richten ons op een aantal security-oplossingen. Dat zijn de merken Sophos, Utimaco, Marshal, Lumension, Netclean en Safestick. Deze oplossingen worden via onze resellers verkocht aan de overheid, non-governmental organizations (ngo's) en een groot aantal nonprofit instellingen. Op dit moment zijn oplossingen voor endpoint security van Sophos in trek, net als oplossingen van Marshal8e6, waarmee bepaalde websites kunnen worden geblokkeerd. Ook merk ik een groeiende vraag naar encryptie-olossingen van Sophos en Ultimaca. Voor 2009 en 2010 verwacht ik een groei rond oplossingen rond data loss prevention (dlp) en network access control (nac)."


Om de band met resellers nog nauwer te maken heeft Crypsys een nieuwe website gelanceerd. Daarop staat Engelstalige informatie. De Nederlandstalige blog gaat in op de nieuwe ontwikkelingen rond security (http://www.crypsys.nl/news/crypsys-blog).

Dupker zegt dat de distributeur, waar nu 25 mensen werken, op zoek is naar nieuw personeel. Er zijn drie vacatures. "We zoeken bijvoorbeeld nog een reseller account manager Noord."
Tot slot heeft Crypsys zijn back-office gemoderniseerd om de reseller beter van dienst te zijn, aldus Dupker: "We werken nu met Microsoft Dynamics crm. Ons personeel is nog beter opgeleid om resellers terzijde te staan met advies over onze producten en diensten. Daardoor zorgen we ervoor dat resellers veel meer marges kunnen maken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2894257). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.