Managed hosting door True

SecureLink is tweevoudig Juniper Elite Partner

 

Security en Networking partner SecureLink is, zowel in Nederland als België, gevraagd toe te treden tot het selecte gezelschap van Juniper Networks Elite Partners voor Enterprise Networking en Advanced Security.

Juniper Networks kent deze status slechts aan enkele partners in de Benelux toe. Deze benoeming is dan ook een bekroning op de jarenlange focus en inspanning voor Juniper Networks producten, aldus Marco Barkmeijer van SecureLink Nederland

De dubbele toekenning van de Elite status benadrukt de specialiteit van SecureLink. Als security en network integrator werkt SecureLink niet alleen met de beste beveiligingsoplossingen, maar weet SecureLink als geen ander hoe deze oplossingen in het netwerk geïntegreerd moeten worden. Zo creëert SecureLink een optimaal beveiligde, samenhangende, flexibele en toekomstvaste netwerkinfrastructuur.

De gefocuste aanpak, de hoog gecertificeerde medewerkers en de technische expertise die SecureLink aan de dag legt op het gebied van design, integratie, support en maintenance is het management van Juniper Networks niet ontgaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat SecureLink per direct bekroond is met de status van Elite Partner in beide landen.

"Als eind-verantwoordelijke voor de operations in EMEA staat SecureLink mij scherp op het netvlies", aldus Gert-Jan Schenk, Senior VP Operations EMEA van Juniper Networks. "Sinds jaar en dag is SecureLink een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande organisatie die nadrukkelijk kiest voor de kwaliteit van Juniper Networks. Als Juniper Networks zijn wij zeer content met deze toewijding die ook nog eens samenvalt met een originele marktbenadering en hoge klanttevredenheid. Wat kunnen wij nog meer wensen van een partner? Vandaar dat het uiteindelijk vanzelfsprekend was SecureLink te belonen met het zeer verdiende dubbele Elite partnerschap in België en Nederland."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2886392). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.