Managed hosting door True

TopIT tekent distributie contract met Defzone

 

TopIT heeft haar Security assortiment uitgebreid met de producten van Defzone en is sinds 1 maart officieel distributeur van deze beveiligingsapparatuur.

De keuze voor Defzone is met name gemaakt voor de oplossingen rondom SSL en Load balancing. Defzone vormt daarmee een goede aanvulling op het bestaande Security assortiment van TopIT. TopIT wil haar resellers meer keuze bieden en komt daarmee tegemoet komen aan de steeds meer specialistische vragen vanuit de markt". Aldus Mark Koot, directeur TopIT.

Defzone is specialist in IPSec en SSL/TLS technologieën. TopIT start met de distributie van de 300 en 700 serie van Defzone. De producten worden geleverd zonder ingewikkelde extra opties of onderhoudscontracten. What you see is what you get. Daarnaast maken de makkelijke interface, hoge doorvoersnelheden, uitgebreide features en goede prijsstelling Defzone tot een goed en stabiel product assortiment.


Resellers die kennis willen maken met Defzone kunnen bij TopIT een demo test product aanvragen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2884053). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.