Managed hosting door True

Cisco start verkoop Spam en Virus Blocker

 

Cisco is in Nederland gestart met het nieuwe productportfolio van spam en virus blockers. Resellers kunnen deze security-appliances verkopen aan het mkb-segment.

De Cisco Spam & Virus Blocker is een email security-appliance voor het mkb die maximaal 250 e-mailgebruikers kan ondersteunen. De appliance houdt virussen, spam en allerlei andere soorten malware tegen.

Cisco zegt met de Spam en Virus Blocker tegemoet te komen aan de vraag naar sterke en betaalbare oplossingen om spam tegen te gaan. Patrick Govers, team lead distribution & 2-tier bij Cisco Nederland, vertelt: "Momenteel is alleen de 50 user versie van de Cisco Spam en Virus Blocker beschikbaar voor Cisco distributeurs Azlan/TechData, Comstor en Ingram Micro. De komende weken zullen zij starten met seminars en workshops om resellers te informeren en trainen op dit nieuwe security product voor het mkb-segment."

Voor meer informatie ga naar: http://www.cisco.com/en/US/products/ps10131/index.html

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2867435). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.