Managed hosting door True

Exclusive Networks distribueert Reddoxx

 

Exclusive Networks is de enige Nederlandse vertegenwoordiging van de producten van de Duitse security leverancier Reddoxx.

Reddoxx is een specialist op het gebied van e-mail archivering, antispam en e-mail encryptie. Exclusive Networks levert  de Spam appliances van Reddoxx die geheel zuivere verzenderlijsten ontwikkelen waardoor het onmogelijk is voor een spamverzender de spam bij de ontvanger aan te laten komen. Reddoxx spam appliances kunnen tevens email versleuteld verzenden.

Hendo Weernink, directeur van Exlusive Networks, biedt een brede steun aan resellers die Reddoxx willen verkopen: "Wij verzorgen alles op het gebied van de verkoop, ondersteuning en de training in Reddoxx producten."

Exclusive Networks is een gespecialiseerde Europese Value Added distributeur van IT oplossingen voor netwerkbeveiliging, authenticatie, netwerk infrastructuur (ook WiFi) en storage replicatie. Reddoxx heeft een kantoor in het Duitse Rottweil.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2866497). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.