Managed hosting door True

Layer 7 "technologieën" via ion-ip

 

Layer 7 Technologies, leverancier van beveiligings- en governance-oplossingen voor Web services en Service Oriented Architectures (SOA), sluit een partnerovereenkomst met ion-ip. De application delivery networking-specialist wordt certified partner van Layer 7 Technologies.

Met deze overeenkomst hoopt ion-ip zijn positie op het gebied van application delivery oplossingen te versterken. De toevoeging van Layer 7 producten aan het portfolio, biedt ion-ip de mogelijkheid zich verder te specialiseren op het gebied van XML en SOA met als doel web services eenvoudig, veilig en schaalbaar beschikbaar te maken. Het Secure Span gateway portfolio van Layer 7 is gebaseerd op open standaarden en zorgt voor best-of-breed oplossingen.

 "We zien een enorme toename op het gebied van XML en SOA-applicaties in Nederland", zegt Willem-Jan Bruin, CEO bij ion-ip. "Steeds meer klanten staan voor vraagstukken op het gebied van XML- en SOA-acceleratie, service-virtualisatie, web service beveiliging en Governance. Dit vraagt om nieuwe toepassingen. Layer 7's portfolio van SecureSpan Gateways en bijbehorende API's sluiten perfect aan op de verschillende bedrijfsomgevingen en zijn eenvoudig te integreren met oplossingen van andere leveranciers."

"Op basis van onze eerdere ervaringen met ion-ip bij een van de grootste SOA-trajecten binnen de Nederlandse overheid,  zijn we heel blij ze nu als partner te kunnen toevoegen", zegt Dimitri Sirota, VP of Channels and Alliances bij Layer 7 Technologies. "Ze hebben aangetoond over de juiste kennis en kunde te beschikken om Nederlandse organisaties te helpen bij het realiseren van de meest veeleisende projecten, op het gebied van beveiligingsgevoelige, hoog presterende service-delivery trajecten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2861544). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.