Managed hosting door True

TechAccess sluit eerste boekjaar af

 

TechAccess Value Added IT Distribution heeft zijn eerste boekjaar afgesloten. De afgelopen twee maanden heeft de distributeur nieuwe leveranciers aan zijn portfolio toegevoegd.

Berry van Waayenburg, general manager van TechAccess vertelt: "Het eerste volledige boekjaar van TechAccess Value Added IT Distribution zit er op en is volledig volgens plan verlopen. Op alle fronten zijn de doelstellingen van het eerste jaar behaald. Dat geldt zowel voor de omzet- als winstverwachting , dit ondanks de lastige economische ontwikkelingen. Tevens is het productportfolio verder uitgebouwd, een ontwikkeling die ook in 2009 zal worden voortgezet. In de eerste 12 maanden zijn ook de nodige marketing activiteiten ontwikkeld waardoor TechAccess bij veel resellers en pers een bekende naam is geworden. Met andere woorden: TechAccess staat op de kaart. "

In het kantoor in Son zijn nu 16 personen werkzaam en per 1 januari 2009 is er een nieuw sales kantoor geopend in Nieuwegein. Daar zijn 3 nieuwe collega's begonnen, namelijk Rene van Eymeren , Daniel Saaltink en Clifford Knook. Zij gaan onder de naam TechAccess Voice Distribution zich concentreren op de telefonie-/VOIP markt met het Alcatel-Lucent portfolio. Zij hebben reeds vele jaren ervaring in de distributiemarkt voor telecomproducten. Naast de telefonie producten zullen zij uiteraard ook de andere TechAccess producten en diensten aanbieden.

In staat er dus een team van een twintigtal personen klaar voor het dealerkanaal . Dit met het juiste productpakket, gezonde marges voor het kanaal, pre- en after sales support, trainingen en marketing ondersteuning.
De afgelopen 2 maanden zijn er ook drie nieuw productlijnen aan ons productenpakket toegevoegd, te weten:

Imprivata

Meer dan SSO (Single Sign On). Imprivata biedt een eenvoudige manier om de vele passwords binnen organisaties te managen. Voor de gebruikers één enkel punt van toegang (perfect te combineren met sterke authenticatie tokens, smartcards ed). Voor de beheerders één centraal punt van beheer voor toegang tot applicaties. Geen verschillende databases van gebruikersnamen en wachtwoorden. Geen helpdeskcalls van gebruikers die hun password vergeten zijn. Daarnaast biedt het ook een complete (compliancy) rapportage van wie op welke tijd tot applicaties toegang hebben gehad. Geeft dus betere user experience, eenvoudig management van passwords en dus ook meer security.

Imperva


Security issues oplossen betekent steeds meer dat producten op applicatieniveau hun werk moeten doen. De producten van Imperva zijn daar echt een voorbeeld van. De WAF (Web Application Gateway Firewall). De Imperva WAF leert de te beschermen web applicatie en beschermt tegen application-level attacks zoals SQL Injection and Cross-site Scripting. Maar ook oneigenlijk gebruik van velden etc. zelfs door gebruikers die met een wachtwoord ingelogd zijn! Allemaal zaken die de netwerk firewalls niet of maar zeer beperkt doen. Voordelen van Imperva WAF is dat het zeer eenvoudig te configureren is en dat er minder tijd nodig is om web applicaties op programmeerfouten te controleren voor ze live gaan. Ditzelfde geldt ook voor een ander kwetsbaar punt en dat is het veilig maken van databases, dit doen ze met hun DMG (database Monitoring Gateway). Dit alles met appliances die geen impact hebben op de web- of database applicaties zelf.

Aladdin


Aladdin is een marktleider op het gebied van sterke authenticatie en identiteit management. De behoefte aan het beschermen van IT netwerken en data neemt enorm toe. Dit komt omdat data en applicaties steeds vaker beschikbaar moet zijn voor personen onafhankelijk van waar zij zich bevinden waar dan ook ter wereld. Om dit op een veilige manier te realiseren is sterke authenticatie en identiteit management een noodzaak. Aladdin heeft een uitgebreid assortiment aan oplossingen om hier in zijn totaliteit in te voorzien. Zo zijn er mogelijkheden voor USB tokens, Smartcards en OTP Tokens (One Time Password ). Met deze tokens kunnen laptops, desktop pc's gebaseerd op diverse operating systems zoals Windows, Mac OS en Linux beveiligd worden. Dit kan gecombineerd worden met toegang tot netwerkinfrastructuren via b.v. VPN en applicaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2853730). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.