Managed hosting door True

Metastore neemt IT security specialist DaVinsi over

 

Metastore, onafhankelijke Value Added Distributor van IT Management oplossingen, kondigde vandaag de volle overname aan van DaVinsi, specialist in managed security intelligence.

De overname is een strategische versterking van Metastore's IT beveiligingsactiviteiten en voegt diepgaande ervaring inzake Managed Operations toe aan het service portfolio van de Metastore Groep.Sinds haar oprichting in 2003 werd DaVinsi de vertrouwde beveiligingspartner van een groot aantal top-500 bedrijven in de Benelux. Het bedrijf slaagde hierin door de combinatie van lange termijn engagement en strategische allianties met innovatieve technologie partners. Bob Ruts en Marc Huyghe, Managing Partners: "De integratie in Metastore Groep biedt DaVinsi de kans om te focussen op support en service, daarenboven verkrijgen we toegang tot een bredere groep bestaande klanten."Het toevoegen van DaVinsi know-how, klanten en technologie versterkt de IT beveiligingsactiviteiten binnen Metastore Groep. "Metastore's commerciële focus voor 2009 wordt Managed Operations. Net in dit gebied voegt DaVinsi uitgebreide ervaring en kennis toe." zegt Leo Van Dongen, CEO, Metastore. Op operationeel gebied zijn er geen veranderingen: iedereen blijft aan boord en behoudt de huidige verantwoordelijkheden. Leo Van Dongen : "Deze overname benadrukt onze doorgedreven expansie strategie. De flexibiliteit van een bedrijf met 100% privé kapitaal geeft Metastore Groep nu de mogelijkheid om snel in te spelen op de opportuniteiten van de markt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2852482). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.