Managed hosting door True

DeviceLock opent Europees trainingscentrum

 

DeviceLock, leverancier op het gebied van endpoint device beveiligingscontrole, opent een trainingscentrum voor het snel groeiende aantal DeviceLock channel partners in Europa.

De toenemende bewustwording ten aanzien van dataveiligheid door bedreigingen van binnenuit, zoals onoplettendheid, fouten of kwade bedoelingen van het eigen personeel, en de grote vraag naar DeviceLock-software om kwetsbaarheden zoals ongecontroleerde toegang via USB-drives af te dekken, zorgt ervoor dat veel softwaredistributeurs, resellers en IT-systeemintegrators uit heel Europa partner worden van DeviceLock. Het nieuwe trainingscentrum in Ratingen (Duitsland) wordt de centrale locatie waar nieuwe channel partners DeviceLock-cursussen kunnen volgen en kunnen netwerken. Hierdoor zijn zij nog beter in staat om de producten van DeviceLock op een effectieve manier in Europa te promoten, te verkopen en te ondersteunen.

Sales partner-programma
Het eigen trainingscentrum wordt een belangrijke component van het nieuwe DeviceLock sales partner-programma. Zo gaat het onder meer een omvangrijk scala aan ondersteuningsmogelijkheden bieden voor partners. Ook wordt het de plek voor realtime productiviteitshulpmiddelen, trainingssessies voor verkoop en techniek en partnerseminars. DeviceLock gaat de cursussen in het Engels en het Duits aanbieden."We denken dat zowel technische als salesspecialisten zo op een tijd- en kosteneffectieve manier een hoogwaardige training krijgen," zegt Guido Kinzel, directeur van DeviceLock Europe GmbH. "Het trainingscentrum zelf is ontworpen met het oog op effectief leren en is volledig uitgerust met alle benodigde technische hulpmiddelen en voorzieningen. Ons gebouw ligt op slechts 10 minuten rijden van Düsseldorf International Airport, wordt omringd door een keur aan betaalbare accommodaties en heeft goede ov-verbindingen met het vliegveld en met treinstations."

"Het Europese trainingscentrum van DeviceLock is niet alleen een noodzakelijk infrastructureel hulpmiddel ter ondersteuning van de voortdurende groei van ons netwerk van channel partners. In deze periode van wereldwijde economische crisis, hebben de aangekondigde bezuinigingen op operationele budgetten waarschijnlijk ook aanzienlijke gevolgen voor de uitgaven van ondernemingen voor IT-veiligheid," zegt Ashot Oganesyan, CTO en oprichter van DeviceLock. "De aantrekkelijkheid van elk informatiebeveiligingsproduct hangt niet alleen af van het prijsniveau, maar - in grote mate - ook van het efficiënt en professioneel presteren van alle componenten in het gehele productleveringskanaal, inclusief de ondersteuning bij sales, pre-sales en post-sales. In die zin speelt het trainingscentrum in Duitsland een belangrijke ondersteunende rol in onze strategische inspanningen om de vaardigheden van onze channel partners op het gebied van techniek en sales te verbeteren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2836491). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.