Managed hosting door True

SecureLink verkoopt Palo Alto Networks

 

Met trots introduceert security en networking specialist SecureLink vanaf heden exclusief Palo Alto Networks in Nederland.

Palo Alto Networks levert de nieuwe generatie firewalls die beslissingen (policies) kan nemen op basis van de daadwerkelijke Applicatie (800+), Users (AD & LDAP) en Content (AV, URL, extensions,...) en dit zelfs binnen SSL verkeer. Populaire internet applicaties als P2P, YouTube, streaming audio en colaboration omzeilen traditionele firewalls. Aangezien deze applicaties momenteel 60 procent van al het webverkeer uitmaken, resulteert dit in een netwerk vol niet-toegestane en ongecontroleerde (non-business)applicaties. Palo Alto identificeert en maakt zichtbaar welke applicaties bestaan en laat de IT-manager beslissen welke applicaties zijn toegestaan. Het systeem begrijpt de achtergrond van de applicatie en niet alleen een aantal protocollen, zoals bij proxy firewalls.

De Palo Alto firewall kan speciale applicaties in het webverkeer onderscheiden en daarop filteren. Palo Alto houdt bovendien zelf bij welke nieuwe internet applicaties worden aangeboden en zorgt dat ook deze applicaties worden aangeboden om te beheren in het totaalpakket.

"Internet applicaties zullen het netwerk verkeer blijven domineren, temeer daar de generatie die gewend is dergelijke applicaties te gebruiken haar intrede op de werkvloer zal doen," zegt Karl Driesen, Vice President Sales, EMEA, Palo Alto Networks. "Onze innovatieve benadering is een keerpunt in de firewall technologie en geeft bedrijven de controle terug over hun netwerk. Bovendien weten we dat SecureLink uitermate geschikt is om onze visie, support en structuur uit te dragen in Nederland, als partner die innovatie en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2820576). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.