Managed hosting door True

Meer Elite Partners voor Juniper in 2009

 

Juniper breidt begin volgend jaar het aantal Nederlandse Elite-partners uit. Door versoepelde eisen zullen enkele Select Partners gepromoveerd worden tot Elite Partner. Daarnaast komt er een nieuwe soort Elite-partner: Enterprise Networking Specialist.

Beveiligingsspecialist Juniper heeft op dit moment in Nederland een handvol lokale Elite-partners naast internationale Elite-partners als IBM, SiemensNokia en Verizon. Channel manager Paul de Goede denkt dit aantal in het eerste kwartaal van 2009 uit te breiden. Een aantal van Junipers Select Partners zal de Elite-status behalen omdat de eis rond het aantal gecertificeerde medewerkers verlaagd wordt. Straks hoeven nog maar zes in plaats van acht werknemers van een reseller door Juniper gecertificeerd te zijn: twee op het gebied van pre-sales, twee sales-krachten en twee post-sales-specialisten. De Goede benadrukt dat bij de verlening van de Elite-status niet alleen gekeken wordt naar de certificeringen. "Je kunt alleen Elite-partner worden als je daarvoor uitgenodigd wordt."

Juniper werkt vanaf het eerste kwartaal van 2009 met een derde soort Elite-partner. Naast de nu al bestaande Service Provider- en Advanced Security Specialist Elite Partner-status wordt de Enterprise Networking Specialist Elite Partner-status in het leven geroepen. Het toevoegen van deze categorie is een gevolg van de uitbreiding van het Juniper-portfolio met netwerkswitches, eerder dit jaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2813123). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.