Managed hosting door True

Fortinet zoekt database specialisten

 

Beveiliginshardwareleverancier Fortinet zoekt partners die in Nederland FortiDB willen en kunnen verkopen. Het bedrijf wil met een klein aantal toegewijde partners de Nederlandse markt bestormen.

Na de overname van IPLocks eerder dit jaar lanceerde Fortinet vanaf september een aantal oplossingen onder de naam FortiDB om de middleware-applicatielaag te beschermen. De vendor heeft op dit moment geen partners die de apparaten aan Nederlandse klanten verkopen. De enige partner van IPLocks in Nederland, Motiv in IJsselstein, was niet bij de overname inbegrepen.

Marc Jepkes, sales manager Benelux, is nu op zoek naar resellers die thuis zijn in zowel databases als beveiliging. "Steeds meer organisaties willen een extra beveiligingsschil rondom hun database. Daarin bevinden zich tenslotte vaak de kroonjuwelen van het bedrijf, informatie waarvan ze niet willen dat die in andermans handen valt. Bedreigingen van de database zijn niet op te vangen met traditionele beveiligingsmiddelen. Je hebt er echt een oplossing voor nodig die afwijkend gedrag kan scannen."

Jepkes denkt de Nederlandse markt voor databasebeveiliging met twee partners te kunnen bedienen. "We willen een stuk of twee dedicated partners die in ruil voor hun toewijding exclusiviteit van ons krijgen. Een bedrijf als Ordina bijvoorbeeld, of Getronics. Databasebeveiliging zit tussen netwerk- en applicatiebeveiliging in. We zijn continu op zoek naar bedrijven die daar mee uit de voeten kunnen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2811913). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.