Managed hosting door True

Signal Networking start met de distributie NetASQ

 

Per 1 december 2008 stelt NetASQ Nederland Signal Networking aan als distributeur voor NetASQ firewalls en Mfiltro antispam oplossingen.

`De keuze voor Signal Networking te Tiel was een logische beslissing`, volgens Rolf van Gent van NetASQ. Door de jarenlange distributie ervaring van new business development manager ing. Tom Jansen vanaf heden werkzaam bij Signal Networking, bereiken wij ruim 90% van het IT en ICT reseller kanaal. Er is bij Signal veel IT kennis en voldoende capacteit aanwezig om de NetASQ appliances te ondersteunen. Signal heeft daarbij een zeer groot IT resellerkanaal. Signal maakt onderdeel uit van de reeds sinds 1983 actieve Rednas groep, met bekende ICT distributeurs als Stebis, Maxcom en Videoguard. `Door de vele jaren ervaring in de distributie van Value Added IT en ICT producten en diensten is Signal in staat om snel en tegen minimale kosten onze markt positie te versterken`, aldus Rolf van Gent.

Signal zal zich vanaf 1 december volledig bezig houden met de nieuwe U series UTM firewalls en Mfiltro Antispam systemen.

ing. Tom Jansen van Signal meldt: "Met het merk NetASQ halen we een internationaal georienteerd A-merk binnen, dat een steeds belangrijkere positie binnen de professionele markt in Nederland verkrijgt. De prijs/kwaliteitsverhouding is bijzonder goed en ook op punten als garantie en service scoort NetASQ boven het gemiddelde. De producten van NetASQ zijn volledig afgestemd op de professionele en zakelijke gebruiker en passen goed in het profiel van onze afnemers`.

Om de positie van NetASQ te versterken biedt Signal een complete website aan voor bestaande en potentiele eindgebruikers. Deze website is te bezoeken via www.netasq.biz. De website zal binnenkort verder worden uitgebouwd tot een omgeving voor onze IT en ICT resellers om informatie en kennis met elkaar te kunnen delen. `NetASQ Nederland zal hierin actief participeren om de juiste informatie en ondersteuning te kunnen bieden via www.NetASQ.biz `, aldus Rolf van Gent.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2777805). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.