Managed hosting door True

Westcon Security introduceert SaaS services

 

Westcon Security presenteert zijn nieuwe SaaS diensten aan zijn partners. Daarmee zegt Westcon actief in te spelen op de snelle veranderingen die binnen de software distributiemarkt plaatsvinden.

De SaaS diensten die Westcon Security aanbiedt, bestaan uit een aantal security oplossingen van gerenommeerde leveranciers als Trend Micro, F-Secure en McAfee en zal op termijn worden uitgebreid. Resellers krijgen toegang tot de Westcon SaaS Portal waarbij men niet alleen kan bestellen, en er real time geleverd wordt maar men bovendien de beschikking krijgt over een dedicated management omgeving in the cloud) waarmee de reseller de service aan zijn klanten op afstand kan managen. Tijdens InfoSecurity zal Westcon haar SaaS concept middels seminarie op de stand presenteren.

Volgens John Verhoek, Marketing Manager Westcon Security Nederland, bewijst Westcon wederom dat zij sterk anticipeert op nieuwe marktontwikkelingen. Zo zegt hij: ‘SaaS is een concept wat de wereld van software aankoop en gebruik wezenlijk zal veranderen. Het is slechts een kwestie van tijd totdat softwareleveranciers massaal zullen overgaan tot het aanbieden van SaaS. Traditionele licentie modellen zullen vervangen worden door een veel flexibeler model, waarbij alle partijen kunnen profiteren. ‘Als distributeur is nu het moment om in te spelen op deze veranderingen. Op zich een fantastische uitdaging want feitelijk gezien kunnen we nu nog veel meer van onze ‘Value Add' laten zien dan in het huidige model. Middels onze Portal leveren we niet alleen een platform waarbij men software kan bestellen en renewals kan beheren, veel belangrijker is dat we een specifieke oplossing leveren die door de reseller doorverkocht kan worden waarbij hij zelf de SaaS partner wordt naar zijn klanten. Han Goossens, Vice President Strategic Services Westcon, vult verder aan: ‘ Bij het realiseren van dit SaaS concept staat het succes van onze resellers voorop. Wij leveren alles wat er nodig is om als reseller SaaS compliant te zijn. ‘Uniek in dit concept is dat de reseller zelf bepaalt welke toegevoegde waarde hij wil leveren aan zijn klanten. Zo kan hij ervoor kiezen om zelf support te geven en zijn eigen SLA te leveren afgestemd op de specifieke behoefte van zijn klanten. Uiteraard kan de reseller hierbij altijd terug vallen op het team van Westcon Security'.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2769631). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.