Managed hosting door True

Portland distributeur van AVG

 

Leverancier van internetbeveiligingssoftware AVG Technologies heeft Portland Europe aangesteld als officiëel distributeur voor de Benelux.

AVG Technologies heeft Portland aangesteld omdat het hoopt dat de distributeur zijn producten dichter bij kleine en middelgrote ondernemingen brengt, zegt Travis Witteveen, vice president global sales . "Met de juiste investeringen kunnen deze bedrijven aanzienlijk concurrentievoordeel realiseren. Het merk AVG is wel bekend bij gebruikers in de Benelux, hetgeen deze regio erg aantrekkelijk voor ons maakt. We kunnen zowel Nederlandstalige als Franstalige versies van onze software aanbieden, zodat het gebruik aanzienlijk wordt vereenvoudigd."

Volgens officiële cijfers van Eurostat is de Benelux in Europa een koploper op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Dit geldt met name voor Nederland, waar bijna 80 procent van alle bedrijven zich via een eigen website presenteert en bijna 60 procent van alle werknemers een pc op het werk gebruikt. Ook thuis behoren Nederlanders tot de intensiefste ICT-gebruikers van Europa. Ongeveer 83 procent van alle huishoudens beschikt over een internetverbinding. 98 procent van alle huishoudens met kinderen heeft een internetverbinding, terwijl personen met een leeftijd tussen de 16 en 74 jaar regelmatig gebruikmaken van internet. Deze percentages liggen ver boven het Europese gemiddelde.

"AVG Internet Security maakt het voor IT-beheerders eenvoudig om een geïntegreerde oplossing voor anti-virus, spam en client firewalls uit te rollen én te beheren", aldus Kim van Brugge, directeur bij Portland Europe. "Dankzij de korte lijnen met AVG kunnen we bovendien rekenen op snelle ondersteuning en kennen we hun roadmaps, zodat we altijd onze resellers snel kunnen informeren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2749040). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.