Managed hosting door True

SecureComm kiest voor Europese expansie

 

In 2008 staat distributeur Securecomm aan de vooravond van internationale uitbreiding.

Een eerste start is gemaakt middels de opening van een vestiging in België en staat SecureComm op het punt om nog dit jaar in een aantal andere landen (in zuid en oost Europa) vestigingen te openen. Ceo van SecureComm, Raymond Kreefft, ziet nu het ideale moment om zowel in Nederland als in Europa verdere uitbreiding te realiseren. "De markt biedt openingen voor spelers als SecureComm en wij zijn bereid om nu extra investeringen te plegen om deze uitbreiding te realiseren".

Naast een uitbreiding in landen is ook de interne organisatie aan groei onderhevig. Het management van SecureComm is uitgebreid met chief financial officer, Natal da Graça, en chief marketing director, Michael Lints. Natal da Graça en Michael Lints hebben hun sporen verdiend in de financiële sector, ICT en overheid en zullen de komende jaren de directie van SecureComm ter zijde staan bij hun uitbreidingsplannen.

SecureComm is in 2002 opgericht door Rene Koops en Raymond Kreefft en is als ICT security distributeur volledig gefocust op het leveren van toegevoegde waarde aan haar groeiende reseller netwerk (middels het aanbieden van kennis/trainingen en het intensief ondersteunen van resellers/eindklanten). Na vijf jaar is SecureComm gegroeid tot 20 medewerkers en is in omzet verveelvoudigd. De groei van SecureComm is in de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Sinds 2004 is SecureComm ook genomineerd voor diverse awards (waaronder de CRN Channel Award).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2743512). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.