Managed hosting door True

Yucat door Sybase iAnywhere geselecteerd

 

Yucat is reeds Sybase iAnywhere Premium Partner voor de Benelux.

Sybase iAnywhere introduceerde afgelopen vrijdag het Nokia Intellisync Migration Program. Dit programma is bedoeld voor gebruikers van Nokia Intellisync die worden geraakt door het besluit van Nokia om de verdere ontwikkelingen en marketing van haar ‘behind-the-firewall' mobiele oplossingen stop te zetten. Yucat is reeds Premium Partner voor de Benelux. Als Nokia Intellisync Migration Partner kan Yucat Nokia Intellisync gebruikers een aantal geselecteerde componenten van de Information Anywhere Suite gratis aanbieden en de migratie volledig supported door Sybase iAnywhere uitvoeren, inclusief mobiel e-mail, beheer & beveiliging van mobiele apparatuur en enablement van mobiele applicaties.
www.yucat.com/intellisync-migratie/

"De afgelopen tijd hebben we reeds een flink aantal organisaties gemigreerd naar het iAnywhere platform. Hieronder bevinden zich veel organisaties die zich realiseerden dat produkten als Intellisync en BlackBerry onvoldoende bieden om alle mobiele projecten die op hun afkomen te kunnen realiseren op een beheersbare, schaalbare en veilige manier," aldus Jens Steensma, algemeen directeur van Yucat.

"Sinds de aankondiging van Nokia dat het Intellisync platform niet verder ontwikkeld wordt zijn we direkt door vele, terecht, verontruste gebruikers benaderd. Het huidige Intellisync migratie programma beschermt de investeringen die deze organisaties hebben gedaan en stelt ons in staat deze organisaties optimaal te helpen, nu direkt maar zeer zeker ook in de toekomst."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2736691). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.