Managed hosting door True

Symantec security cloud diensten ook in Europa

 

Symantec zegt zijn security cloud diensten binnenkort ook in Europa aan te bieden. Wanneer precies is nog niet bekend.

Dit zegt John Thompson, ceo van Symantec tijdens de jaarlijkse conferentie Symantec Vision, dat dit jaar in Den Haag wordt gehouden. Wanneer precies de diensten komen, die via datacenters van Symantec worden aangeboden, kon hij niet zeggen. Thompson: "Symantec heeft reeds een paar cloud computing diensten voor de Noord-Amerikaanse markt. Dat zijn online recovery & backup en storage management. Binnenkort komt er een derde cloud computing dienst: remote control service. Hiermee kunnen pc's via cloud services worden beheerd. Later zullen we ook meer cloud diensten, zoals archivering en data loss prevention, aanbieden. Ook ICT dienstverleners kunnen onze cloud based services verkopen."
Thompson zegt meer cloud diensten te bieden na gesprekken met klanten en partners. "Klanten willen meer grip op beheer en security. Ze kampen met een enorme groei van data. Dat leidt tot een uitdaging op het gebied van beheer en beveiliging. Een van de antwoorden daarop is Software-as-a-service (Saas). Dat wordt ondersteund via een complexe infrastructuur, met veel endpoints en applicaties."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2731478). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.