Managed hosting door True

Samenwerking DeviceLock en PC Safe

 

DeviceLock, speler op het gebied van endpoint device beveiligingscontrole, is een distributieovereenkomst aangegaan met het Nederlandse PC Safe

Hiermee distribueert PC Safe software van DeviceLock in de hele Benelux. Het partnerschap met PC Safe is een belangrijke stap bij het uitbreiden van de aanwezigheid van DeviceLock in de beveiligingssoftwaremarkt in de Benelux regio.

PC Safe is een Benelux distributeur die is gespecialiseerd in software voor computerbeheer en -bewaking. Als lid van het wereldwijde DeviceLock channel partnerteam ontvangt PC Safe partnervoordelen zoals toegang tot het webportaal voor DeviceLock-partners, uitgebreide producttraining, toegewijde verkoopassistentie en kwalitatief hoogwaardige technische ondersteuning. Daarnaast implementeren de bedrijven een gezamenlijk marketingprogramma in de doelmarkten.

"PC Safe is een snelgroeiend en extreem gemotiveerde distributeur met ondersteuning van hoge kwaliteit en uitstekende distributiemogelijkheden," zegt Ashot Oganesyan, oprichter en CTO van DeviceLock. "De strategische relatie met PC Safe versterkt onze marktdekking in de Benelux en helpt ons beter in te spelen op de groeiende vraag naar de DeviceLock-software in de regio. We zijn erg enthousiast dat we PC Safe als onze distributeur kunnen gebruiken en zien ernaar uit een lonende partner voor ze te zijn."

Complementeren
Frank Schuurman, directeur van PC Safe B.V., zegt: "Wij zijn erg tevreden over het strategische partnerschap met DeviceLock. Dit partnerschap maakt het ons mogelijk andere oplossingen die PC Safe levert op de aangrenzende gebieden van beheer en bewaking, te complementeren met de toonaangevende software van DeviceLock. Met onze gezamenlijke inspanningen zal deze partnerschap onze inkomsten vergroten en zal het beide bedrijven meer klanten bezorgen."

DeviceLock 6.3 is ontworpen voor Microsoft-besturingssystemen en heeft een uitgebreid centraal beheerplatform dat volledig integreert met Microsoft Active Directory. Het stelt beveiligingsbeheerders ertoe in staat de gebruikerstoegang tot alle typen apparaten en lokale poorten op hun pc's nauwgezet te beheren, online te bewaken, schaduwkopieën te maken, in logboeken vast te leggen en te analyseren. Dit is inclusief lokale netwerkprinters, virtuele printers en op Windows Mobile en Palm OS gebaseerde persoonlijke mobiele apparaten. Om gegevens op verwijderbare opslagapparaten te beveiligen, integreert DeviceLock met toonaangevende coderingsproducten van PGP, Lexar en TrueCrypt. Ook kunnen beheerders hiermee automatisch de werking van alle hardware-keyloggers blokkeren. DeviceLock biedt proactieve bescherming tegen gegevenslekken en infiltratie van bedrijfsnetwerken door malware via de lokale poorten van gedistribueerde computers. Hierdoor wordt het bedrijfsrisico als gevolg van kwaadwillige handelingen van insiders, fouten of nalatigheid aanzienlijk gereduceerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2723602). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.