Managed hosting door True

Ben Radstaat naar Fortinet

 

Fortinet, speler in Unified Threat Management (UTM) oplossingen, heeft onlangs Ben Radstaat aangetrokken als Business Manager voor Nederland. Hiervoor was Radstaat Account Manager Security bij KPN.

Radstaat (1974) is meer dan 12 jaar actief in de IT-Security sector. Hij heeft gewerkt bij BT/Syntegra, Symantec en KPN. Over zijn overstap naar Fortinet zegt Radstaat: "Security wordt constant duurder en complexer. Eén van de meest eenvoudige manieren om Security eenvoudiger(en kostenefficiënter) te maken is het bundelen van point solutions (UTM). Fortinet is binnen deze markt marktleider. En wat is er nu mooier dan te kunnen werken voor een dergelijke marktleider? Ik ben erg enthousiast over de visie en de productstrategie van Fortinet. Het concept van de UTM firewall dat de oprichters van Fortinet hebben ontwikkeld nadat ze Netscreen aan Juniper hebben verkocht staat als een huis. Het Fortigate-platform biedt superieure functionaliteit, het is flexibel inzetbaar en uitermate gemakkelijk te beheren. Het is erg inspirerend om betrokken te zijn bij de verdere marktontwikkeling."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2700138). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.