Managed hosting door True

Kaspersky Lab introduceert nieuwe producten

 

Kaspersky Lab introduceert Kaspersky Anti-Virus 2009 en Kaspersky Internet Security 2009.

De nieuwe versie consumentenproducten bieden volgens de leverancier complete bescherming voor zorgeloos computergebruik.

Kaspersky Anti-Virus 2009 (KAV 2009)
KAV 2009 biedt de basisbescherming voor het beveiligen van een PC. Nieuw bij KAV 2009 is onder andere dat links naar malware-websites worden uitgeschakeld en dat besturingssystemen en geïnstalleerde programma's worden gescand op kwetsbaarheden. De doelgroep van KAV 2009 bestaat uit gebruikers die beperkt gebruik maken van het internet, zelden nieuwe software installeren en de voorkeur geven aan telefonisch contact. Bij gebruik van KAV 2009 wordt installatie van een afzonderlijke firewall aangeraden. KAV 2009 is verkrijgbaar voor 1 pc of voor 3 pc's voor respectievelijk € 29,95 en € 39,95.

Kaspersky Internet Security 2009 (KIS 2009)
Voor intensieve gebruikers van internet die bankzaken online regelen, veel communiceren via e-mail, graag over de laatste software beschikken en het internetgebruik van hun kinderen willen controleren is er het alles-in-één product KIS 2009. Naast de uitbreidingen die voor KAV 2009 gelden, beschikt de nieuwe versie over een virtueel toetsenbord voor het veilig invoeren van loginnamen en wachtwoorden. Daarnaast worden onbekende programma's voortaan op risico geclassificeerd en krijgen deze beperkt toegang tot gegevens. Ook KIS 2009 is verkrijgbaar voor 1 pc en 3 pc's voor respectievelijk € 39,95 en € 59,95.

"Centraal bij de ontwikkeling van deze nieuwe generatie producten stond het nog minder belasten van het systeem en het verder wegdringen van de internetgevaren," aldus Dick Gehéniau, Managing Director Kaspersky Lab Benelux, "Daarnaast heeft de samenwerking met de bij NVB-aangesloten banken ertoe geleid dat er specifieke maatregelen genomen zijn voor het ontwikkelen van veilig online bankieren, zoals het virtueel toetsenbord."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2691488). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.