Managed hosting door True

Nieuwe marketing en account service manager F-Secure

 

F-Secure, wereldwijd leverancier van 'Security as a Service', heeft een dubbelslag geslagen met het aantrekken van Pascale Muller en Bart van Moorsel.

In haar nieuwe functie is Muller (38) verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten voor het Finse bedrijf in de gehele Benelux, terwijl haar nieuwe collega Bart van Moorsel (39) zich als technische projectmanager richt op beveiligingsoplossingen voor de Internet Service Providers (ISP's) in dezelfde afzetmarkt.

Voordat Pascale Muller werd aangesteld bij F-Secure, was zij marketeer bij OSRAM, het van oorsprong Duitse bedrijf in verlichtingsproducten. In haar dagelijkse functie richt Muller zich voornamelijk op het beschikbaar maken van de corporate marketingtools voor de Benelux-markt en het initiëren van marketingacties en -campagnes in nauwe samenwerking met internet service providers en distributeurs.

Bart van Moorsel werkte hiervoor als Security Consultant bij Magirus (het voormalige Allasso). In zijn nieuwe rol als Account Service Manager Benelux is Van Moorsel verantwoordelijk voor upgrades en implementaties van F-Secure's beveiligingsoplossingen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Daarnaast zal hij ook nauw betrokken worden bij de trainingen voor de helpdesk.

‘Snelle uitbreiding'
Eerder dit jaar werd Richard Gout reeds als SP-manager aangetrokken. Met de komst van zowel Van Moorsel als Muller telt het Nederlandse F-Secure-kantoor in relatief korte tijd in het totaal vijf medewerkers. F-Secure verwacht als Benelux-organisatie voor de rest van het jaar een verdere groei te realiseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2596723). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.