Managed hosting door True

GFI Software investeert in de Benelux-regio

 

GFI Software intensiveert zijn activiteiten in de Benelux. De internationale ontwikkelaar van software voor netwerkbeveiliging, inhoudsbeveiliging en messaging wil agressief groeien en is op zoek naar resellers om dit te ondersteunen.

De oplossingen van GFI zijn bijzonder geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen (MKB). Om zijn aanbod voor deze klanten nog attractiever te maken heeft GFI zijn prijzen met gemiddeld 45% verlaagd. MKB-ers profiteren zo van kwaliteitsproducten voor onverslaanbare prijzen.
"De Benelux is van sterk groeiend belang voor ons", aldus Armand Sieben, Senior Channel Sales Manager van GFI Software. "Hier zitten een groot aantal kleine en middelgrote ondernemingen. Deze hebben dezelfde beveiligings- en messagingbehoeften als grote bedrijven, maar noch het budget voor dure software noch de medewerkers voor heel complexe oplossingen. En dit zijn precies onze 'sweet spots'. Onze software biedt een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs en is ook door mensen te installeren en beheren, die geen specialisten op dit gebied zijn. Wie bieden ook resellers attractieve condities om met ons van de trend voor goedkope kwaliteitssoftware te profiteren."
Vandaag de dag zorgt een groeiende technologische afhankelijkheid voor toenemende moeilijke problemen voor kleine en middelgrote ondernemingen. IT-managers worden met steeds meer beveiligingsbedreigingen geconfronteerd en worden aan de andere kant overspoeld met voorschriften en regels. Ze kunnen zich echter de grote bedrijfsoplossingen niet veroorloven, die beloven hun problemen op te lossen en die door vele verkopers worden aangeboden. Met oplossingen van GFI kunnen ze de toeters en bellen van de grote oplossingen negeren en eenvoudige, maar rendabele en betaalbare beveiligingsoplossingen gebruiken. GFI voldoet aan de voornaamste selectiecriteria en biedt een economische oplossing die aan alle noodzakelijke criteria voldoet.
Elke softwarelicentie van GFI bevat de:
* gratis ReportPacks bij elk product
* software-onderhoudsovereenkomst (SMA) voor het eerste jaar bij elk product
* antispam- en phishingupdates voor het eerste jaar bij GFI MailEssentials
* nieuwe koopopties voor GFI LANguard

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2587478). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.