Managed hosting door True

Bell Micro distribueert Altiris oplossingen

 

Bell Micro, distributeur van IT-infrastructuur oplossingen op het gebied van storage, servers, software en services, heeft haar bestaande distributie overeenkomst met Symantec verder uitgebreid.

Naast distributeur van de high-end Availability-oplossingen en de Enterprise Security-oplossingen van Symantec is Bell Micro nu ook aangesteld als Value Added Distributor van de Altiris oplossingen. Altiris, marktleider op het gebied van servicegeorienteerde IT beheeroplossingen, richt zich met name op reductie van de reguliere ICT-beheerskosten en het efficienter uitvoeren van de benodigde inspanningen om de ICT optimaal te laten aansluiten aan de zakelijke bedrijfsdoelstellingen van organisaties.
Met het bestaande Symantec portfolio van availibility en security oplossingen bedient Bell Micro de markt met oplossingen gericht op beschikbaarheid, beveiliging en archivering. Echter, met deze uitbreiding met Altiris als soort van paraplu, is Bell Micro in staat haar resellers en hun klanten te voorzien van een complete beheeroplossing van de IT infrastructuur.
Zowel Symantec als Bell Micro zien grote mogelijkheden in dit belangrijke marktsegment. Huib Klaassens, Bell Micro Country Manager Nederland, zegt over de uitgebreiding van de distributieovereenkomst: "De uitbreiding van het bestaande contract met de Symantec Altiris oplossingen vormt een goede aanvulling op ons bestaande portfolio en onze zeer stabiele installed base van Symantec resellers. Naast beschikbaarheid, beveiliging en archivering van informatie speelt ook het optimaal en efficient beheer van de IT infrastructuur binnen organisaties een belangrijke rol. Daarmee is deze uitbreiding dan ook een logische stap."
Ian Walker, Symantec Enterprise Distribution and SMB Sales Manager Benelux, zegt : `Het toevoegen van de Altiris productlijn aan onze bestaande value add distributie samenwerking met Bell Micro is van essentieel belang in het verder uitbrouwen en ontwikkelen van de sales en presales support bij onze huidige en potentiele resellers. Altiris Client Management suite biedt onze resellers en hun klanten een easy to use systems management oplossing die de beheerkosten (TCO) van desktops, notebooks en handhelds substantieel reduceert.'
De komende maanden gaan Bell Micro en Symantec een aantal activiteiten ontwikkelen voor haar resellers gericht op de Altiris oplossingen, waaronder een Altiris launch alsmede een reseller incentive programma.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2586247). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.