Managed hosting door True

Exclusive Networks vaart goed met Fortinet

 

De financiële injectie die Exclusive Networks in Nederland heeft mogen ontvangen van haar Franse moeder heeft haar geen windeieren gelegd.

Mede door haar exclusieve vendor strategie waarbij de exclusieve vendor zeer hoge committent wordt gegeven maakt Exclusive Networks een explosieve groei door. Distributeur Exclusive Networks zegt goede zaken te doen nu ze als enige de security aplliances van Fortinet verkopen. Daarnaast worden eveneens goede zaken gedaan met enkele nieuwe leveranciers die recentelijk in het portfolio zijn opgenomen.

Hendo Weernink, directeur van Exclusive Networks, vertelt: "We hebben in het eerste halfjaar van 2008 al net zoveel omzet gehaald als in het hele jaar van 2007. Dat is een flinke stijging. Dat komt onder andere doordat we de enige distributeur van Fortinet zijn. Dat leidt ertoe dat we nu met grote system integrators werken die de Fortinet oplossingen bij ons inkopen, zoals Dimension Data, Getronics, HP en Kahuna. Die zetten dat in bij grote projecten. We hebben het aantal werknemers inmiddels verhoogd naar acht en ik zoek nog 2 nieuwe werknemers."

Weernink zegt dat andere security merken in de lift zitten die het bedrijf onlangs aan zijn portfolio heeft toegevoegd. "Dat zijn de IM en P2P Unified Communication Gateway oplossingen van Facetime en de 802.11n draadloze security oplossingen als Aerohive. Ook de email security oplossingen van Proofpoint die uitgaande email managen met betrekking tot Data Leak Prevention. Verder zien we veel interesse in leverancier Bluelane dat unieke security patch appliances levert die de door leveranciers uitgebrachte vulnarability patches emuleert zodat deze security patches niet meteen uitgevoerd behoeven te worden waardoor de applicatie servers en VMware servers in het datacenter niet telkens down behoeven te gaan voor het uitvoeren van de update en toch beschermd blijven tegen de bewuste attack mogelijkheden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2582075). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.