Managed hosting door True

Avnet distributeur TrustAlert RESEPT oplossingen

 

Avnet Technology Solutions gaat TrustAlerts RESEPT oplossing voor de uitgifte van kortlopende elektronische beveiligingscertificaten distribueren op de Europese security reseller markt. De bedrijven hebben daarvoor een samenwerkingsovereenkomst getekend.

RESEPT is een complete oplossing voor het online genereren en distribueren van kortlevende elektronische certificaten voor de beveiliging van activiteiten op internet. Deze nieuwe vorm voor internet- en softwarebeveiliging is bijzonder gebruikersvriendelijk en brengt mede door lage implementatie kosten en beheersinspanningen ook aanzienlijk lagere kosten met zich mee, dit ten opzichte van vergelijkbare diensten.

Met RESEPT kunnen organisaties verschillende certificaattoepassingen realiseren. Deze toepassingen zijn onder andere het veilig en eenvoudig toegang verlenen naar een WEB VPN omgeving, het gecontroleerd toegang geven naar centrale bedrijfsapplicaties, het eenvoudige aanloggen op de verschillende bedrijfsapplicaties, het beveiligen van het communicatiekanaal en het elektronisch ondertekenen van documenten en transacties.

Avnet Technology Solutions heeft besloten tot de distributie van RESEPT omdat de mogelijkheden ervan naadloos aansluiten op de securitystrategie en het bestaande productportfolio.

"Met RESEPT onderscheiden we ons duidelijk van de concurrentie," stelt Kees van Kempen Vice President Solutions & Services van Avnet Technologies. "De oplossing van TrustAlert sluit naadloos aan op het huidige authenticatie- en web-VPN portfolio van Avnet Technology Solutions. Door het combineren van RESEPT met onze RSA authenticatie, Juniper en F5 SSL oplossingen bieden wij onze klanten belangrijke extra functionaliteiten waarvoor anders dure extra oplossingen nodig zouden zijn".

"Avnet Technology Solutions is voor TrustAlert een zeer geschikte distributeur," vertelt Marco Sonnega, Chief Operating Officer van TrustAlert. "Avnet heeft een groot aantal security resellers als klant en is bovendien actief in een groot aantal Europese landen. Het is voor TrustAlert van groot belang een professionele distributeur te hebben die in staat is om RESEPT te positioneren bij de meeste belangrijke Europese security resellers".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2579027). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.