Managed hosting door True

Samenwerking SonicWALL en Westcon Security

 

SonicWALL en Westcon Security sluiten een samenwerkingsovereenkomst af op Benelux-niveau.

De samenwerking omvat de distributie door Westcon van alle beveiligings-oplossingen van SonicWALL - van KMOs tot multinationals - in de Benelux. De productportfolio omvat mailbeveiligingen, UTM, opslag, beveiliging voor toegang van op afstand, etc.
Tom Hollanders, Executive GM Northern Europe zegt over de samenwerking met SonicWALL: "SonicWALL werkte in het verleden reeds samen met het vroegere NOXS in verscheidene Europese landen. SonicWALL heeft in die landen bewezen dat ze complementair zijn met de reeds bestaande vendors en dat ze een aanzienlijke toegevoegde waarde zijn in een belangrijk deel van de middelgrote bedrijven. Als onderdeel van onze Europese strategie wil Westcon Security de samenwerking in Italië en Frankrijk dan ook uitbreiden naar de Benelux.
Sander Nieuwstraten Managing Director van Westcon Security Nederland voegt hieraan toe: "SonicWALL biedt innovatieve oplossingen aan tegen een betaalbare prijs. Zij zijn daarmee een geschikt alternatief voor vele gevestigde waarden in de sector. Hun portfolio is geschikt voor bedrijven met drie medewerkers tot en met large enterprises. Binnen de bestaande productportfolio van Westcon is ook voldoende ruimte voor de SonicWALL-oplossingen.
Luc Eeckelaert, Regional Sales Manager van SonicWALL Benelux zegt over de samenwerking: "Door onze zeer uitgebreide portfolio aan oplossingen zijn wij in staat hoogstaande innovatieve beveiling te leveren aan zowel de kleine bedrijven en KMO's, als multinationals. Door de samenwerking met Westcon Security kunnen we de top van de security resellers in de Benelux ons volledig productportfolio aanbieden."
"De naamsbekendheid en de reputatie van SonicWALL in Europa, gecombineerd met de referenties en het hoge aantal resellers van Westcon, zorgt voor een prachtige synergie; wij hebben de producten om de resellers te bedienen en samen kunnen we de producten in een groter volume in de markt zetten. Daar komt ook bij dat Westcon garant staat voor een hoge kwaliteit in de dienstverlening en een werkelijke toegevoegde waarde voor de resellers", gaat Eeckelaert verder.
Eeckelaert besluit: "We zijn zeer vereerd om samen te werken met Westcon Security in de Benelux. Zij zijn als value add distributeur een absolute referentie op het gebied van IT-beveiliging en maken ook deel uit van SonicWALL's strategie om nauwer samen te werken met Pan-Europese distributiekanalen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2566276). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.