Managed hosting door True

TechAccess wordt AET Certified Distributor

 

A.E.T. Europe(AET), speler op het gebied van middleware en Digital ID Management voor cryptografische smart cards en tokens, benoemt TechAccess tot AET Certified Distributor.

"Sterke authenticatie op basis van certificaten is een groeiende markt, ook in Nederland", aldus Reinoud Weijman, Managing Director van AET. "Bedrijven ontdekken dat ze de functionaliteit al in huis hebben, en eenvoudig over kunnen stappen van gebruikersnaam/wachtwoord naar smart cards of tokens met certificaten. Een partnerkanaal dat hierin kan ondersteunen is voor ons essentieel, zij kennen de klanten en hun IT infrastructuur tenslotte het best. TechAccess biedt ons via hun partners toegang tot de juiste kennis en services om onze oplossing goed te kunnen implementeren. "

TechAccess, Berry van Waayenburg:"Met AET is ons authenticatie programma compleet. Voor de smart cards verwachten met name veel interesse omdat je deze ook kunt gebruiken voor toegang tot gebouwen, toegang tot je PC of laptop en zelfs voor het kleine betalingsverkeer. Denk hierbij ook aan het gebruik van digitale handtekeningen en biometrie; al deze mogelijkheden bieden de oplossingen van AET, zodat beveiliging en gebruikersgemak verbeteren terwijl je toch flexibiliteit houdt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2563613). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.