Managed hosting door True

Zebra Technologies neemt Multispectral Solutions over

 

Zebra Technologies heeft zich ingekocht in ultrabreedbandtechnologie, als aanvulling op zijn portfolio van identificatie- en tracking-oplossingen. Multispectral Solutions (MSSI) is Zebra's nieuwste acquisitie.

MSSI levert wereldwijd ultra wideband (UWB) real-time locating systemen en andere op UWB-gebaseerde draadloze technologie. MSSI wordt onderdeel van de Zebra Enterprise Solutions business unit. Die tak is nog vrij nieuw, ontstaan uit overnames van Navis, proveo en WhereNet in 2007. Het is niet bekend hoeveel Zebra voor de acquisitie heeft betaald.

Mikel van Urk, regional sales manager van Zebra in de Benelux, vindt MSSI's producten en technologie een goede aanvulling op Zebra's RFID productaanbod. MSSI-producten, waaronder het Sapphire DART real-time locating systeem, worden gebruikt binnen productie-, distributie-, retail- en overheidsomgevingen. MSSI-systemen worden ingezet om personeel in omgevingen met een hoog risico, zoals in raffinaderijen, te lokaliseren om zo de veiligheid te kunnen verhogen. Andere belangrijke MSSI-applicaties betreffen het traceren van high-value IT-middelen in grootschalige datacenters en het inventariseren van voorraden, materialen en onderdelen binnen complexe productieomgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2559843). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.