Managed hosting door True

Resellers Channel Concepts worden Certified Partner

 

Ruim vijfentwintig resellers van Channel Concepts zijn door CRYPTOCard benoemd tot Certified Partner. Zij kunnen nu Two-Factor Authentication (2FA) producten aanbieden aan hun klanten.

De Two-Factor Authentication oplossingen van CRYPTOCard bieden een server-based oplossing (CRYPTO-Shield), een eenvoudige en betaalbare Managed Authentication Service (CRYPTO-MAS) oplossing en een oplossing voor ontwikkelaars (AuthEngine) die de mogelijkheid biedt om de 2FA-technologie van CRYPTOCard in hun eigen omgeving te integreren. Al deze producten ondersteunen het gebruik van een brede serie van authenticatie tokens, variërend van hardware tokens die overal mee naar toe zijn te nemen tot aan software tokens die geïnstalleerd kunnen worden op een PC of een draagbaar apparaat zoals een PDA of blackberry.

Voor bedrijven van verschillende omvang biedt de 2FA-tokens een hoge beveiliging. Het principe is eenvoudig, zwakke statische wachtwoorden worden vervangen door een willekeurig gegenereerd wachtwoord bij elke aanmelding. Deze wachtwoorden kunnen niet opnieuw worden gebruikt door derden. Daarnaast hoeven gebruikers geen wachtwoorden te onthouden. Uit onderzoek van Citrix Systems blijkt dat ruim twintig procent van de ICT-gebruikers meer dan 6 wachtwoorden moet onthouden. Het noteren van inloggegevens is risicovol. Bovendien brengt het resetten van vergeten wachtwoorden een toenemend aandeel kosten met zich mee.

Een aantal van de geautoriseerde partners volgt op korte termijn een aanvullende technische training zodat zij eerstelijnssupport kunnen verlenen van de CRYPTOCard oplossingen. Deze partners zullen dan de CRYPTOCard Preferred Partner status ontvangen. Daarnaast gaat in mei een derde training van start om een nieuwe groep resellers te certificeren tot Certified Partner.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2476410). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.