Managed hosting door True

SecureLink opent kantoor in Nederland

 

Security en networking integrator SecureLink versterkt zijn positie in de Nederlandse markt door het openen van een kantoor in Nederland.

Na het behalen van een sterke positie in België en de aanhoudende vraag van relaties in Nederland, investeert SecureLink hiermee verder in de Nederlandse markt. Medeoprichters van het kantoor in Nederland zijn Marco Barkmeijer en Peter Mesker.

De laatste drie jaar heeft Marco Barkmeijer voor de fabrikant Infoblox de regio Noord en Zuid Europa opgezet. Voor Infoblox was Marco verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van de Nederlandse markt voor de fabrikant NetScreen/Juniper Networks. Peter Mesker is de laatste jaren actief geweest als senior systems engineer voor Juniper Networks in Nederland en recentelijk door Juniper Networks verkozen tot beste systems engineer van Europa. Barkmeijer: "SecureLink is de enige partij die invulling kan geven aan de behoefte voor integrale networking security integratie en niet security en networking als twee onafhankelijke gebieden ziet. Met het aangetrokken talentvolle team en de aanwezige internationale expertise, is het voor mij een eer om net als in België te werken aan het behalen van het marktleiderschap in de Nederlandse markt." Mesker: "Na jaren ervaring vanuit een reseller rol en de laatste jaren vanuit de fabrikant rol is heel goed te zien waar dingen fout lopen en hoe het beter kan en moet. Het SecureLink team, de bewezen succes formule en het kunnen beantwoorden van de behoefte uit de markt zijn voor mij de ingrediënten om het significant beter te kunnen doen dan de huidige security resellers in Nederland."

De oplossingen die SecureLink biedt zijn onderverdeeld in:

• Integrated Security Gateway (Firewall, VPN, Intrusion Prevention, UTM);
• Web Security Gateway (Proxy, URL filtering, int. AV, Caching);
• Infrastructuur optimalisatie (WAN Acceleratie, LoadBalancing, GSLB, Application Acceleration);
• Core Network Services (DNS, DHCP, NTP, TFTP, Authentication);
• Eenduidige en dynamische netwerktoegang (NAC, SSLVPN);
• Email Security (spam filtering, virus filtering, secure email, content security);
• Secure Switching (LAN/WAN);
• Wireless Security (centralized controller, site survey, location based tracking);
• Integrated end-to-end management (security network visibility, correlation, SIEM, NBAD, logging).

Voor het invullen van haar oplossingen maakt SecureLink gebuik van onder andere de fabrikanten Infoblox, Juniper Networks, Ironport, Imprivata, waarbij zij de hoogste partnerstatus van deze fabrikanten heeft. "De afgelopen jaren heeft SecureLink bewezen voor Juniper een waardevolle partner te zijn. Wij juichen het initiatief dat zij de Nederlandse markt betreden enorm toe", aldus Paul de Goede, Channel Manager Juniper Networks Benelux. "Focus, een no-nonsense mentaliteit en veel technische expertise heeft ervoor gezorgd dat SecureLink heeft meegebouwd aan de positie die wij vandaag de dag hebben in de Benelux markt voor DNS & DHCP appliances. Het openen van een Nederlands kantoor is de juiste strategie", aldus Karl Driesen, Vice President EMEA Infoblox. "Complexe projecten, technische know how en focus maakt SecureLink in België tot onze top partner. Wij zijn ervan overtuigd dat deze aanpak ook in de Nederlandse markt mogelijkheden voor ons biedt", aldus Kris van den Bergh, Regional Manager Benelux Director Ironport Benelux, onderdeel van Cisco Networks.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2453654). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.