Managed hosting door True

TechAccess distribueert Secure Computing

 

TechAccess Value Added IT Distribution en Secure Computing, een gateway security fabrikant hebben een distributie overeenkomst getekend.

Berry van Waayenburg, general manager van TechAccess, vertelt zeer blij te zijn met de toevoeging van Secure Computing aan haar portfolio, omdat TechAccess zo zijn security portfolio compleet maakt. Secure Computing, met haar hoofdkantoor in San Jose (USA), biedt een pakket gateway security producten aan: firewalls, web security, autenticatie en anti-spam/email beveiliging.

TechAccess ziet veel verkoopmogelijkheden voor het kanaal. Berry van Waayenburg: "Onderscheidende producten met de toegevoegde waarde diensten van TechAccess openen voor partners nieuwe deuren. Voor bestaande security resellers biedt Secure Computing een ´best of breed´ aanvulling op hun portfolio en voor nieuwe security resellers een one-stop-shop voor al hun security vraagstukken. Wij hebben ons commitment uitgesproken om het totale pakket van Secure Computing zo breed mogelijk in de markt te zetten. De prijsstellingen van deze producten zijn zó goed gepositioneerd dat dit makkelijk realiseerbaar moet zijn. TechAccess ondersteunt de dealers in het verkooptraject met lead programma's en in het after sales traject met installaties, onderhoud en trainingen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2447682). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.