Managed hosting door True

FaceTime op zoek naar Microsoft en IBM partners

 

FaceTime, leverancier van beveiligingsoplossing voor real time applicaties, is op zoek naar partners. Met name partners van Microsoft die Live Communicatons Server en IBM partners die Lotus SameTime verkopen. Ook Cisco partners zijn in trek bij Facetime.

Dit zegt Chantal ‘t Tilde, country manager voor FaceTime Nederland. De security leverancier zegt dat zijn oplossingen goed passen bij bedrijven die gebruik maken van real time applicaties, zoals Microsoft LCS/OCS, IBM SameTime en Cisco's Unified Presence Server. Ook beveiligt/filtert SameTime het data verkeer bij bedrijven die gebruiken maken van social sites zoals Hyves, MySpace of LinkedIn. 't Gilde: "Wea zijn ctief op zoek naar partners die gespecialiseerd zijn in de messaging oplossingen van IBM, Microsoft en Cisco. Of security resellers die bedrijven beveiligen bij gebruik van social sites en peer to peer netwerken. "We zoeken traditionele security resellers en messaging partners. Zij kunnen onze oplossingen verkopen met een stukje consultancy. Door bijvoorbeeld bedrijven te helpen bij het opzetten van gebruik van instant messaging. Ze verdienen dan aan een stuk hardware (onder nader met de nieuwe Facetime Unified Security Gateway), software en services, zoals installatie, configuratie en integratie met de andere applicaties. Er liggen grote kansen voor resellers op dit gebied. Onderzoeksbureau Gartner voorspelt dat in 2010 vrijwel alle bedrijven gebruik maken van messaging oplossingen zoals van IBM, Microsoft en Cisco."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2387145). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.