Managed hosting door True

Global Knowledge traint Microsoft Forefront partners

 

Global Knowledge, de grootste onafhankelijke ICT-opleider van Europa, is samen met Microsoft gestart met het opleiden van Microsoft partners op de Microsoft Forefront beveiligingsproducten.

Microsoft en Global Knowledge starten nu met het aanbieden van 5-daagse Microsoft Forefront trainingen voor de ICT-beveiliginsspecialisten binnen organisaties. Tijdens deze trainingen  wordt technisch ingegaan op de onderdelen Forefront Client Security, Forefront Security for Exchange en Forefront Security for Sharepoint.  De eerste Microsoft Forefront trainingen staan gepland in april.

"We bieden met Forefront een beveiligingsoplossing aan die bedrijven beschermd tegen de voortdurend veranderende bedreigingen en dat uitstekend past in de verschillende niveaus van beveliging binnen bedrijfsnetwerken. Samen met onze opleidingspartner Global Knowledge hebben we de doelstelling om de ICT-beveiligingsspecialisten te leren hoe ze met Microsoft Frontpage de beveiliging van de bestaande infrastructuur kunnen optimaliseren", aldus Bernard van der Feen, Product Solutions Manager Security van Microsoft.

Frank van de Laarschot, Microsoft Business Development Manager bij Global Knowledge: "Security is en blijft een topic dat speciale aandacht verdient van netwerkbeheerders. Met Microsoft Forefront krijgen netwerkbeheerders die verantwoordelijk zijn voor de beveiliging van de ICT een product in handen waarmee de beveiliging daadwerkelijk wordt geoptimaliseerd. Het is nu onze taak als Microsoft Gold Certified Learning Solution Partner de beveiligingsspecialisten te leren op welke wijze ze Microsoft Forefront in een bestaande infrastructuur kunnen implementeren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2384146). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.