Managed hosting door True

Product: G Data notebook- en businessbeveiliging

 

G Data presenteert op de CeBIT 2008 een nieuw notebookbeveiligingsproduct en Business Solutions 9.0. Business Solutions bestaat uit de pakketten Antivirus en ClientSecurity, die weer in een business- en een enterprise versie verkrijgbaar zijn.

Beveiligingsspecialist G Data speelt met NotebookSecurity in op de risico's die kleven aan het werken met notebookcomputers. Ze zijn even vatbaar voor virussen als desktop-pc's, maar lopen een groter risico gestolen of verloren te worden. NotebookSecurity biedt daarom naast software tegen virus, malware, spam, et cetera (G Data InternetSecurity) ook software voor automatische back-up en fysieke beveiligingsmiddelen als een hardwareslot.

Met de nieuwe versie van Business Solutions gaat G Data een stapje hoger. Deze oplossing beperkt zich niet langer tot het mkb, maar is ook geschikt voor grotere netwerken. Generatie 9.0 komt met nieuwe functies als cascading, uitvalsbescherming en job sharing op de server, signature rollback, Linux clients en beheer op afstand via een web interface. De nieuwe functies zijn zowel in G Data AntiVirus als in G Data ClientSecurity opgenomen. Beide producten zijn verkrijgbaar in de Business- als Enterprise-editie (die ook bescherming voor mail servers bevat). Alle G Data bedrijfsoplossingen zijn Vista-proof en te gebruiken met Windows 2000, XP, of Server 2003.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2376100). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.