Managed hosting door True

SonicWALL lanceert nieuwe netwerkbeveiligingssystemen

 

SonicWALL, leverancier van beveiligde netwerkinfrastructuur, kondigt zijn "Network Security Appliance"-reeks (NSA) aan voor middelgrote ondernemingen.

De NSA systemen zijn de nieuwste generatie systemen voor "Unified Threat Management" (UTM) ofte bedreigingsbeheer die middelgrote ondernemingen moet kunnen laten profiteren van multifunctionele netwerkbeveiliging, zonder dat daarbij de netwerkprestaties of het netwerkbeheer in het gedrang komen.

Het NSA multi-core processor platform, dat werd geïntroduceerd in de oplossingen van de e-Class enterprise systemen die in 2007 werden gelanceerd, is nu ook beschikbaar voor middelgrote organisaties om hen te helpen hun veiligheid te beheren in een almaar complexer wordende netwerkomgeving. Deze oplossingen stellen IT-beheerders in staat om netwerktoegang beter te controleren, te beveiligen en toe te staan, waarbij ze hiaten in de beveiliging kunnen beperken en de zichtbaarheid van de netwerkactiviteit en het gebruik van de toepassingen aanzienlijk kunnen verbeteren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2373658). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.