Managed hosting door True

Product: F-Secure Anti-Virus for Windows Servers

 

F-Secure introduceert versie 8 van zijn antivirusoplossing voor Windows-servers. F-Secure Anti-Virus for Windows Servers version 8 is onder ander uitgerust met een nieuwe scantechnologie die de steeds intelligentere malware-aanvallen meteen detecteert.

Op basis van de verbeteringen in F-Secure Anti-Virus for Windows Servers version 8 kunnen bedrijven hun Windows-servers nog beter beschermen. Het beschermingsniveau is toegenomen en het brongebruik is aanzienlijk lager dan in vorige versies. F-Secure Anti-Virus for Windows Servers version 8 biedt real-time bescherming tegen virussen, spyware en riskware én voorkomt dat eventuele ‘infecties' over het bedrijfsnetwerk worden verspreid.

De antivirus-beveiligingsoplossing van F-Secure is snel, efficiënt en makkelijk in gebruik. Installaties en onderhoud zijn vanuit een centraal punt te beheren, waardoor de IT-afdeling veel tijd en kosten bespaart.
http://www.f-secure.com/weblog

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2368832). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.